De zoektocht

Geschreven op 2 maart 2022

Naar vrijheid..

Vorig jaar maart zijn we begonnen met reizen in onze camper. Dit is nu bijna een jaar geleden. En hoe spannend het toen ook was om op reis te gaan en deze stap te nemen, is het voor mij niet te vergelijken met wat we nu doen.

Portugal is prachtig. De mensen om ons heen zijn prachtig. We genieten van de zon en het buiten zijn. De kinderen die de hele dag buiten rond rennen en ’s avonds uitgeteld tegen ons aan in slaap vallen. Van dit alles vult mijn hart zich met liefde.

Maar er is ook een andere zijde. Een zijde die je niet ziet op de insta-plaatjes. Vorig jaar waren we namelijk op reis. En nu zijn we op zoek. En soms wordt ik overmand door een angst, dat waar ik naar zoek hier misschien helemaal niet ligt. Een gevoel van “wat the f*ck zijn we aan het doen?!”

De zoektocht life is a choice

Loskomen!

Voor ons is vrijheid de allerbelangrijkste kernwaarde. Vrij zijn om de keuzes te maken die we willen. Los van alle systemen en overtuigingen die je voor waar hebt aangenomen omdat iedereen ze lijkt op te volgen.

Maar het systeem is ook gebouwd om ons een gevoel van zekerheid te geven. En als je stappen neemt buiten de gebaande paden, lijken die “zekerheden” weg te vallen. En op de dagen dat de energie hoog is, voel ik een rotsvast vertrouwen dat ons pad ons voor ons zal ontvouwen en dat het hoe dan ook goed zal zijn. Maar op momenten dat het even niet zo lekker gaat, kan de grond ook onder je voeten vandaan zakken. Dan moet je stappen in het volledige duister zetten. En soms is dat echt niet makkelijk. Daarom zijn we extra dankbaar voor de mooie mensen die we om ons heen verzameld hebben, waarmee we deze reis mogen en kunnen delen!

Geplaatst onder  Reizen • Vrij zijn 

Blijf op de hoogte!

We sturen je updates elke keer wanneer we een nieuwe blog hebben gepubliceerd!

Je kan je altijd uitschrijven met één druk op de knop. Lees onze privacyverklaring.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This