Doelen bijstellen

Geschreven op 21 juni 2022

We kiezen voor een andere weg naar onze vrijheid!

Ik heb natuurlijk al eerder geschreven over de ups en downs van het reizende bestaan. Het afgelopen half jaar hebben we weer geweldige dingen meegemaakt, maar ook stress ervaren. Wanneer je reizen en werken  combineert, heb je veel vrijheid in hoe je je tijd indeelt. Maar ook geeft het een extra druk, omdat je wel moet kĆŗnnen werken. En er zijn natuurlijk ook nog 2 kindjes šŸ˜Š

Geen vrijheid onder een palmboom of op een tropisch strand, is nog steeds geen vrijheid. En dit gevoel had de afgelopen tijd de overhand gekregen. Dit is helemaal okƩ, want ik geloof dat wij dit gevoel moesten ervaren, en het ongemak wat daarbij hoorde, om tot actie over te gaan.

Life is a choice- doelen bijstellen

Camper gaat weg..

En die tijd voor actie is er gekomen. Wij hebben besloten ons camper-bestaan voorlopig weer in te ruilen voor een vaste basis. Dit om ons meer tijd en ruimte te geven om op andere vlakken ons te ontwikkelen. De komende zomenmaanden is dit in Nederland, maar deze winter worden wij toch weer naar de zon getrokken. Dus huren we een huisje in Portugal!

Onze hoofddoelen van de komende tijd wordt persoonlijke ontwikkeling en verdiepen in investeren.
Mijn huidige werk is toch voornamelijk ā€˜uurtje-factuurtjeā€™ en dit voelt voor mij niet meer als echte vrijheid. Het creĆ«ren van passieve inkomsten leek mij altijd voor ā€œanderenā€. Maar na alles wat we de afgelopen jaren gedaan en opgebouwd hebben, voel ik dat dit ook voor ons mogelijk is!

Christiaan verdiept zich al een tijdje in het traden, maar verder zijn we nog enorme groentjes op dit gebied dus er valt nog veel te leren. Maar wie doelen stelt, zal ze bereiken. En natuurlijk nemen we jullie graag mee in deze nieuwe reis! Ook hopen wij via deze weg te connecten met gelijkgestemden die ook willen investeren, of misschien al langer hiermee bezig zijn. Let us know!!!

Geplaatst onder  Vrij zijn 

Blijf op de hoogte!

We sturen je updates elke keer wanneer we een nieuwe blog hebben gepubliceerd!

Je kan je altijd uitschrijven met Ć©Ć©n druk op de knop. Lees onzeĀ privacyverklaring.

Vorige artikel

Volgende artikel

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This