Laatste loodjes

Geschreven op 2 maart 2021

Het aftellen is begonnen. Nog 2 weekjes en dan nemen we onze intrek in de camper. Vandaag nog even geoefend met de luifel-tent opzetten. Zo langzamerhand verhuizen er steeds meer spulletjes de camper in. We hebben voor Hannah een afstreep-kalender gemaakt zodat het voor haar wat begrijpelijker wordt. Ze denkt dat het over 2 weken zomer is, omdat we op “vakantie” gaan. Dus volgens haar is het vanaf dan; “met korte benen en korte armen” lopen, oftewel blote benen en blote armen. Dat zal nog even tegenvallen half maart. 

Naast dat we er ontzettend veel zin in hebben, zijn er ook een heel veel andere emoties. Twijfel, angst, onzekerheid…. Van die emoties waar wij allebei een overschot aan hebben ­čśë
Maar we realiseren ons ook dat dit ons “reptielen-brein” is. Dat bang is voor verandering, het onbekende. Het stukje van ons dat ons veilig in het bekende wil houden. Als we hier naar zouden luisteren, zouden we nooit belangrijke knopen doorhakken, nieuwe dingen leren, uit onze comfort-zone stappen. Maar dit mag er ook gewoon zijn. Groei zit in angsten overwinnen. 

De periode waarin we ons plan gaan uitvoeren is natuurlijk ook niet de meest ideale. We zullen ons naast het verdiepen in waar we naartoe zullen gaan, ons ook moeten verdiepen in welke maatregelen er gelden. Maar ik heb vertrouwen dat dit goed gaat komen. Er is voor ons geen betere tijd dan nu. Het moet zo zijn en we gaan er mee dealen.

De aankomende weken gaan we nog zoveel mogelijk werken, camper inrichten en eens kijken wat onze eerste stop gaat zijn! Spannend! 

Geplaatst onder  Reizen 

Blijf op de hoogte!

We sturen je updates elke keer wanneer we een nieuwe blog hebben gepubliceerd!

Je kan je altijd uitschrijven met ├ę├ęn druk op de knop. Lees onze┬áprivacyverklaring.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This