Vrijstelling

In de online trainingVrijstelling” nemen we 

Vrijheid voor je gezin | Life is a Choice
Vrij op reis - voorpret - Life is a Choice

Waar blijft die voorpret?

Jullie dromen over reizen. Een ander leven. Avond aan avond zit je te speuren op het internet hoe het nu zit met de leerplicht, ondernemen vanuit het buitenland, verzekeringen… Iedereen zegt iets anders, en hoe dieper je duikt hoe de-motiverender het is.

Je voelt dat het anders moet, want..

Je hebt het gevoel dat jij en je kinderen niet in het huidige systeem passen.

Er is zo veel uitzoekwerk dat je door de bomen het bos niet meer ziet.

Je omgeving projecteert alleen maar angsten op je.

Je hebt het gevoel er helemaal alleen voor te staan.

Life is a Choice

Wij laten je zien dat het wel mogelijk is!

Aan de hand van de stappen die je in de online training gaat zetten, ga jij met een ontspannen gevoel en vertrouwen je reis met kinderen tegemoet.

Wat het je gaat opleveren is…

Een compleet stappenplan in wat je allemaal moet regelen.

Een hoop tijdsbesparing omdat je niet alles zelf hoeft uit te zoeken.

Je neemt het heft in eigen handen.

Een online community waarin je kunt verbinden met mede-avonturiers. 

(H)erkenning van de mensen om je heen.

Wat anderen zeggen..

Anja heeft mij ontzettend fijn geholpen. Op het moment dat wij verhuisden vanuit Nederland naar Spanje en graag uit het systeem wilden stappen, kwam er ontzettend veel op ons af. Natuurlijk vond ik geen antwoorden op deze vragen online, maar Anja kon mij hierbij verder helpen, heeft haar connecties en weet als geen ander hoe het is om alle ‘zekerheden’ op te geven en een leven te creëren onder eigen voorwaarden. Enorm bedankt voor je hulp en je inzichten! 

Liesbeth Rozema

Digital nomad, Vrij Leven Werken

Wij hadden een 1 op 1 gesprek met Christiaan en Anja om ons te helpen knopen door te hakken en helderheid te krijgen in onze actiepunten voor onze reis / emigratie naar het buitenland. Het gesprek was heel warm en voelde snel vertrouwd waardoor het goed verliep met veel ruimte en tijd voor allerlei onderwerpen. Christiaan en Anja kunnen een hoop vertellen uit eigen ervaring en hebben ons goed kunnen adviseren op verschillende punten zoals hoe te ontspullen, hoe het werk in te richten etc. Ook konden ze een hoop tips geven in het stukje uitschrijven, verzekeringen aan- / afsluiten en belastingen. Het gesprek heeft ons zeker weer wat verder geholpen in ons proces!

Suzanne en Gerard

Ouders

We genieten al langer van de eerlijke en no-nonsens manier waarop Anja en Christiaan hun avonturen delen op Instagram. In onze transitie naar één reizend bestaan hebben wij dan ook van de mogelijkheid gebruik gemaakt om een avondje te sparren. Het was voor ons heel waardevol om te kunnen putten uit hun ervaringen. Er komt in deze periode veel op ons af dus het is fijn om daar wat richting in te krijgen. Ze hebben ons gesterkt in ons geloof dat we op de goede weg zijn en daarnaast was het ook heerlijk om te voelen dat we niet alleen zijn met onze wilde plannen.

Odilia en John

Ouders

Eenmalige investering voor je vrijheid