Vrij op reis zonder zorgen

Ben je toe aan een nieuw hoofdstuk in je leven en op zoek naar meer vrijheid en avontuur? Onze online training “Vrij op reis” biedt de oplossing. Leer hoe je stap voor stap een nieuw leven kunt creëren dat bij jou en je kinderen past. Ontdek hoe je angsten kunt overwinnen en hoe je anderen kunt betrekken bij jouw plannen. Schrijf je vandaag nog in en begin aan jouw nieuwe avontuur!

Filosofie Life is a choice Christiaan en Anja

Herken jij deze gevoelens?

Je hebt het gevoel dat jij en je kinderen niet in het huidige systeem passen.

Er is zo veel uitzoekwerk dat je door de bomen het bos niet meer ziet.

Je omgeving projecteert alleen maar angsten op je.

Je hebt het gevoel er helemaal alleen voor te staan.

Resultaat Vrij op Reis - Life is a Choice

Je staat er niet alleen voor!

Wij begrijpen hoe overweldigend deze gevoelens kunnen zijn en hoe moeilijk het kan zijn om de juiste weg te vinden. Maar wat als wij je vertellen dat je hier niet alleen in staat? Onze online training ‘Vrij op reis’ biedt de oplossing die je nodig hebt. We begeleiden je stap voor stap bij het creëren van een nieuw leven dat bij jou past en waar jij en je kinderen gelukkig van worden. Je leert niet alleen hoe je het uitzoekwerk kunt verminderen, maar ook hoe je met angsten omgaat en hoe je je omgeving betrekt bij jouw plannen. Mis deze kans niet om een nieuw hoofdstuk te beginnen in jouw leven en meld je vandaag nog aan voor onze training!”

Welke onderwerpen komen aan bod?

Leerplicht

Hoe ga je met je leerplichtige kind(eren) op reis?

Uitschrijven

Hoe gaat de uitschrijving precies in zijn werk?

Verzekeringen

Hoe zorg je dat je goed verzekerd op reis gaat?

Ondernemen op reis

Hoe zit het met je KVK? Of start je een buitenlandse onderneming?

Belasting

Hoe zit het met je belasting wanneer je bent uitgeschreven?

Bankzaken

Hoe regel je als wereldburger je bankzaken?

Camper aanschaffen

Wat komt er allemaal bij kijken bij het aanschaffen van een camper? Plus tips!

Huis en inboedel

Wat ga je doen met je huis en inboedel als je lange tijd gaat reizen?

Home- en unschooling

Welke manieren van onderwijs zijn er als je op reis bent en hoe werkt dit?

Wat levert het je op?

Een uitgebreide en overzichtelijke handleiding met alle benodigde stappen.

Bespaar tijd door niet alles zelf te hoeven uitzoeken.

Neem de controle over jouw eigen leven en maak jouw dromen waar.

Sluit je aan bij onze online community van avonturiers en stel al jouw vragen.

Ontvang erkenning en begrip van mensen in jouw omgeving.

Wat anderen zeggen..

Anja heeft mij ontzettend fijn geholpen. Op het moment dat wij verhuisden vanuit Nederland naar Spanje en graag uit het systeem wilden stappen, kwam er ontzettend veel op ons af. Natuurlijk vond ik geen antwoorden op deze vragen online, maar Anja kon mij hierbij verder helpen, heeft haar connecties en weet als geen ander hoe het is om alle ‘zekerheden’ op te geven en een leven te creëren onder eigen voorwaarden. Enorm bedankt voor je hulp en je inzichten! 

Liesbeth Rozema

Digital nomad, Vrij Leven Werken

Wij hadden een 1 op 1 gesprek met Christiaan en Anja om ons te helpen knopen door te hakken en helderheid te krijgen in onze actiepunten voor onze reis / emigratie naar het buitenland. Het gesprek was heel warm en voelde snel vertrouwd waardoor het goed verliep met veel ruimte en tijd voor allerlei onderwerpen. Christiaan en Anja kunnen een hoop vertellen uit eigen ervaring en hebben ons goed kunnen adviseren op verschillende punten zoals hoe te ontspullen, hoe het werk in te richten etc. Ook konden ze een hoop tips geven in het stukje uitschrijven, verzekeringen aan- / afsluiten en belastingen. Het gesprek heeft ons zeker weer wat verder geholpen in ons proces!

Suzanne en Gerard

Ouders

We genieten al langer van de eerlijke en no-nonsens manier waarop Anja en Christiaan hun avonturen delen op Instagram. In onze transitie naar één reizend bestaan hebben wij dan ook van de mogelijkheid gebruik gemaakt om een avondje te sparren. Het was voor ons heel waardevol om te kunnen putten uit hun ervaringen. Er komt in deze periode veel op ons af dus het is fijn om daar wat richting in te krijgen. Ze hebben ons gesterkt in ons geloof dat we op de goede weg zijn en daarnaast was het ook heerlijk om te voelen dat we niet alleen zijn met onze wilde plannen.

Odilia en John

Ouders

Eenmalige investering voor je vrijheid