Dit zijn wij

Wij zijn Christiaan, Anja, Hannah en Tom. Wij geloven dat we in het leven weinig keuzevrijheid meer hebben. Alle paden lijken al volledig voor ons uitgestippeld. Wij delen graag onze reis op zoek naar ons eigen pad waarin we zelf aan het roer staan en écht anders durven kiezen.
We laten zien hoe we leven, wonen en werken. Wij hebben ons huis verkocht, gekozen voor ander werk hebben in onze camper door Europa gereisd en momenteel verblijven we in Portugal.

We schrijven onder andere over onderwijs, onze reis en onze bedrijven. We hopen hiermee andere mensen te inspireren om ook hun eigen weg te volgen!
Wil je ons volgen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief of volg ons op Instagram!

Resultaat Vrij op Reis - Life is a Choice
Life is a choice- Hoe het begon

Hoe het begon

Eigenlijk ging het bij ons zoals bij veel mensen. We werkten veel uren om voor ons idee een beetje leuk rond te komen en sjeesden de kinderen heen en weer van opvang naar opvang om die uren te kunnen maken. Om dan aan het eind van de dag uitgeblust op de bank te ploffen en te Netflixen. Maar met het knagende gevoel dat dit anders kan. Dat het anders móest. In 2016 is Christiaan al begonnen met ondernemen, en Anja volgde in 2020. De geboorte van onze zoon was een keerpunt in ons leven. We leerden meer naar ons gevoel te luisteren. We wilden zoveel mogelijk tijd met onze kinderen doorbrengen. Anja’s werk is locatie-onafhankelijk. En dat opende voor ons de ogen dat dit het pad is wat we willen; locatie-onafhankelijk werken op ónze voorwaarden.

En toen…

En toen gingen we op reis! Eerst ruim 1,5 jaar in een camper door Europa en nu een half jaar in Portugal. Uit de rat-race en leven op onze eigen voorwaarden. Op zoek naar onze weg naar vrijheid. We nemen jullie graag mee in dit proces!

Nieuwsbrief

Volg ons!

Wij schrijven op deze site regelmatig over ons leven. Lijkt het je leuk ons te volgen? Laat je email adres achter en je ontvangt af en toe een update. Geen spam, beloofd!

Life-is-a-choice-original

Contact

info@lifeisachoice.nl

Ergens in Europa

Navigatie

Social Media

Gratis weggever Life is a Choice Checklist

Met een gerust hart uitschrijven?

In de gratis checklist lees je precies wat je moet regelen.

© 2024 Life is a Choice LLC | All Rights Reserved